Overzicht

Bij de Rug Nek Praktijk maken ze de vastzittende wervels los (blokkades, subluxaties) met behulp van moderne, zachte chiropractische technieken. Hierdoor kan het lichaam de zwelling wegpompen uit een gebied, waardoor irritatie van de zenuwen en pijn wordt verminderd.

Klant:
Rug Nek Praktijk
Sector:
Gezondheidszorg
Diensten/producten:
pijnverlichting
Website:
rugnekpraktijk.nl

Wij hebben de volgende diensten geleverd

WordPress website
Huisstijl
Hosting
Drukwerk

Uitdaging

De chiropractor werkte op franchise basis en kon hierbinnen zijn eigen ideeën niet kwijt en ook was er geen mogelijkheid om een eigen gezicht aan de praktijk te geven. Bij afscheid van de franchise organisatie zou uiteraard een nieuwe identiteit dienen te worden ontwikkeld met mogelijk verlies van cliënten door “onbekendheid”.

Oplossing

In de gevoerde gesprekken kwamen de wensen naar voren en op basis daarvan is de website gebouwd, zijn logo en huisstijl ontworpen en vastgelegd en is de FaceBook pagina opgezet.

Resultaat

Rug Nek Praktijk is een druk bezochte praktijk met een grote schare aan tevreden cliënten. De website en de FaceBook pagina ondersteunen de identiteit en breiden de bekendheid steeds verder uit. Binnenkort word zelfs een tweede praktijk opgestart!