Hosting & Domeinnamen

DE BESTE PERFORMANCE VOOR UW WEBSITE

Als fullservice internet bureau vinden wij het belangrijk dat wij onze klanten van begin tot eind kunnen ontzorgen. Daarom verzorgen wij voor onze klanten naast websites, webshops, apps en online marketing ook de hosting.

Bij al onze hostingpakketten is support inbegrepen. Dat betekent dat wij uw website of webshop maandelijks van updates voorzien, zodat alles correct blijft functioneren. Wij updaten en back-uppen het WordPress CMS en updaten ook maandelijks al uw plugins. Zo hoeft u verder nergens naar om te kijken. Wij zorgen ervoor dat uw website of webshop zonder problemen uw klanten blijft bedienen.

 • Managed hosting

  Wij bieden altijd managed hosting aan, dus we beheren de hostingomgeving voor u. U hoeft zich geen zorgen te maken over het serverbeheer en het dagelijkse onderhoud.

 • Wij houden de software van uw website up-to-date

  Doordat we de WordPress plugins en thema’s bij het standaard en premium pakket maandelijks updaten, verkleinen we de kans op veiligheidslekken en houden we hackers buiten de deur.

 • Backups voor het geval er iets fout gaat

  Better safe than sorry. Wij zorgen dat er backups worden gemaakt van uw website, zodat we deze achter de hand hebben, mocht er toch iets fout gaan.

 • Extra zekerheden

  Alle websites en webshops op onze servers worden 24/7 gemonitord. Indien een van deze websites of webshops niet beschikbaar is worden we hier direct van op de hoogte gesteld en ondernemen we de nodige actie.

0+

Domein extensies

0+

Gratis SSL-certificaten

0%

Uptime garantie

024/7

Emergency support

0+

Jaar ervaring

Bekijk lopende incidenten / storingen op status.oranjeict.nl

 • system

  Uptime monitoring

  Wij zorgen ervoor dat uw website in ieder geval 99,9% van de tijd bereikbaar is, hiervoor investeren wij continue in onze servers.

 • ssl

  SSL beveiliging

  Uw website altijd veilig met de gratis ssl die binnen uw Cpanel te activeren is. Houd mails en data veilig met SSL.

 • klant-support

  Klant support

  Heeft u vragen m.b.t. uw hosting en/of website dan horen wij dat graag van u. Wij helpen u graag.

 • bandwidth

  Onbeperkt dataverkeer

  Onverwachts veel bezoekers op uw site? Super! Maakt u zich geen zorgen of uw site beschikbaar blijft dankzij onbeperkt dataverkeer. Geniet van het succes zonder extra kosten.

 • storage

  Dagelijkse back-ups

  Maakt u zich geen zorgen over uw data. Wij maken dagelijks een back-up van al uw sites. Deze back-ups bewaren we 14 dagen off-site. Kies eenvoudig welk onderdeel van uw site u wilt terugzetten.

 • operator

  24/7 Emergency support

  In het weekend of in de avonduren staan we ook voor u klaar. Merkt u dat er iets mis is met uw server, bel dan het noodnummer. Ook als dit midden in de nacht gebeurt.

SAMEN KOMEN WE VERDER

WE WERKEN SAMEN MET

Oranje ICT werkt samen met diverse partners om uw applicatie(s) nog beter te maken. De afgelopen jaren heeft Oranje ICT waardevolle partnerships verworven met trouwe partners. Vertrouwen, betrokkenheid en openheid staan altijd centraal.

partner-digitalocean
partner-google-cloud-white
partner-docker
partner-nginx
partner-transip
Nicole

Een heerlijk eerlijk bedrijf waar de kleine lettertjes gewoon duidelijk zijn. Veel opties en voor elk wat wils zakelijk of prive een goede partner.

Nicole
Limburg, NL
Richard

Ben erg tevreden over Oranje ICT, eenvoudig in gebruik, helpdesk is snel in antwoorden en tevens telefonisch bereikbaar. Echt een aanrader.

Richard
Groningen, NL
MET ONBEPERKTE SUBDOMEINEN

Zeker van uw gewenste domeinnaam

Op zoek naar een geweldig domein voor uw idee? Met keuze uit meer dan 450 domeinextensies heeft u naast opties als .nl en .com ook andere extensies die perfect aansluiten op uw bedrijf, talent of hobby.

domein-extensies
LATEN WIJ EENS PRATEN.

Realiseer razendsnel uw idee

Goede klantenservice en luisteren naar onze klanten is belangrijk voor ons. Met een gemiddelde reactie tijd van 25 minuten tijdens kantoortijden bent u bij ons aan het juiste adres. Via de livechat zijn we op werkdagen tussen 09:00 – 12:30 en 13:00 – 21:00 bereikbaar en zelfs in het weekend van 12:00 tot 17:00.