van A-Z, precies zoals u wilt.

Maatwerk websites

Wat zijn maatwerk websites?

We spreken over maatwerk websites, wanneer u een nieuwe website laat ontwikkelen op basis van een specifieke strategie die de doelstellingen en ambities van uw organisatie ondersteunt. Zo’n custom website is dusdanig opgebouwd, dat er geen beperkingen zijn die uw doelen in de weg staan.

U kunt uw website nooit los zien van de strategie van uw organisatie. De website is als het goed is een middel om een zakelijk of strategisch doel te bereiken en niet een doel op zich. Hoe gaat de website u helpen bij het realiseren van die doelen? Daarom is het belangrijk dat u goed weet wat de ambities en doelstellingen van uw organisatie zijn: dan weet u namelijk precies hoe de website u gaat helpen bij het verwezenlijken van uw ambities.

Wanneer er rekening moet worden gehouden met specifieke processen en acties, zullen de beperkingen van een standaardwebsite al snel een probleem gaan vormen. Denk hierbij aan de volgende situaties:

 • checked
  Je wensen zijn te specifiek voor een standaardwebsite;
 • checked
  Je hebt meer vrijheid nodig in het design van je website;
 • checked
  Marketing speelt een grote rol op de site en je wil snel pagina’s met specifieke functies kunnen publiceren;
 • checked
  Je site moet voor meer verkopen gaan zorgen en die verkopen wil je kunnen meten in je salestools;
 • checked
  Je wil flexibel blijven in de mogelijkheden, ook voor de toekomst;
 • checked
  De site moet integreren met bestaande processen en systemen.

Voordelen & nadelen

 • checked
  Schaalbaar. Waar standaard software vaak zijn beperkingen heeft, kunnen bij maatwerk software alle wensen en behoeften van de gebruiker verwerkt worden. De toepassing van de software is gemaakt op basis van het bedrijfsproces dus het proces hoeft niet aangepast te worden.
 • checked
  Kosten zelf in de hand. Als opdrachtgever heeft u in grote mate zelf in de hand hoeveel de maatwerk applicatie gaat kosten. U bepaald namelijk zelf welke functionaliteiten er wel en niet toegevoegd worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat u niet betaald voor opties die u niet gebruikt, het maakt de applicatie ook overzichtelijker.
 • checked
  Koppel systemen. Maatwerk software maakt het mogelijk om meerdere systemen die u gebruikt aan elkaar te koppelen. Zo kunnen systemen als urenregistratie, verlofregistratie, een app voor de buitendienst en een boekhoudprogramma aan elkaar gekoppeld worden.
 • checked
  Ontwikkeling kost meer tijd. Denk niet alleen aan de ontwikkeling van de software zelf, maar ook de voorbereiding: uitdenken, overleggen en uitschrijven van de functionaliteiten. Bij het implementeren kunnen er fouten gevonden worden die weer herstelt moeten worden.
 • checked
  Maatwerk is kostbaar. Over het algemeen is maatwerk duurder dan standaard software. Het pakket moet namelijk geheel op de wensen en behoeften van de opdrachtgever afgestemd worden. Het ontwikkelen kost simpelweg manuren en dat is vaak prijzig.
 • checked
  Geen plug & play-plugins. Bij een open source cms heb is er een enorme keuze aan plugins, waarmee allerlei functionaliteiten aan een website kunnen worden  toegevoegd. Dat kan bij een eigen cms niet. Maar we kunnen alles voor u maken. En alles wat we al eens gemaakt hebben, kunt u natuurlijk gebruiken.
UW DOELGROEP BEREIKEN

Waarom maatwerk websites?

Hoewel een maatwerk website gemiddeld duurder in aanschaf is dan een website op basis van een bestaande template, heeft het laten ontwikkelen van een website op maat wel meerdere voordelen.

Hierdoor is een custom website op langere termijn in veel gevallen een betere en efficiëntere investering.

 • checked
  Unieke website met een design dat perfect aansluit bij uw organisatie en zich duidelijk onderscheidt van de concurrentie
 • checked
  Snelle laadtijden door het ontbreken van overbodige functionaliteiten
 • checked
  Functionaliteit die aansluiten bij de manier waarop u wilt dat de website werkt
 • checked
  Meer geschikt om mee te groeien met uw organisatie
ux-denk
persoon-laptop
WEES NIET AFHANKELIJK VAN ONS

Gemakkelijk in beheer

Het CMS systeem is zo opgebouwd dat u eenvoudig zelf uw website kunt beheren en onderhouden. U kunt zelf gebruikers toevoegen, beheren en de rechten toewijzen. Doordat ons CMS meebeweegt met de laatste technieken, is de website ook makkelijker zelf SEO-proof te maken.

Ons basis CMS passen we op uw wensen aan. Vervolgens is het mogelijk om op een later moment nog extra modules en functionaliteiten toe te voegen, zonder daarvoor de website en het CMS geheel opnieuw te hoeven opbouwen. Alles wat we bouwen is namelijk modulair en op maat.

 • checked
  Makkelijk in gebruik. Toegankelijke interface
 • checked
  Flexibel. We integreren iedere gewenste functie
 • checked
  Uitbreidbaar. Met elke koppeling en extern systeem
 • checked
  Veiligheid. Uw website is optimaal beveiligd
Wij denken graag met u mee.

Wat kost een website?

Een veelgestelde eerste vraag aan ons is: aan welke kosten moet ik denken bij het ontwerp en de ontwikkeling van een website?

De kosten verschillen per website en zijn afhankelijk van verschillende zaken. Moet de nieuwe website meertalig worden? Hoeveel verschillende templates zijn er nodig? Moeten er koppelingen komen met andere software? Is er behoefte aan formulieren of een zoekfilter?

Voor een eerste kostenindicatie kunt u altijd contact opnemen met ons.