Full service internetbureau

Onze partners:

partner-digitalocean
partner-gitlab
partner-wordpress
partner-google-cloud
partner-google-analytics
partner-dashlane

STRATEGIE, DESIGN EN TECHNIEK OP ÉÉN PLEK

0+

WEBSITES
in onderhoud

0jaar

ERVARING
sinds 1989

0%

UPTIME
van onze server

Wie we zijn?

Ons team bestaat uit specialisten, die maar al te graag een stapje extra zetten. We werken vanuit Lelystad aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten. Dit doen we allemaal onder één dak, zodat we overal grip op hebben. Volgens ons is dit de beste manier om oplossingen te creëren die werken voor onze klanten.

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals mobiele apps, webapplicaties en softwarekoppelingen die het verschil maken. Dit is wie we zijn: Oranje ICT

 • ONZE MISSIE

  Oranje ICT is in 2017 opgericht met het doel om bedrijven unieke websites en software aan te kunnen bieden die specifiek bij hun bedrijfsvoering past. Wij geloven dat goede, passende websites en software bedrijven succesvoller maakt.

 • PARTNERSCHAP

  Bij Oranje ICT halen we energie uit samenwerken. Dit geeft ons immers de kans om onderdeel te zijn van uw online succes. Als sparringpartner denken we graag met u mee. Online ambities realiseren doe je namelijk niet alleen!

 • PASSIE VOOR PROGRAMMEREN

  Of u nu op zoek bent naar een maatwerk WordPress website of een internationale SaaS-oplossing, wij hebben altijd een focus op het betere programmeerwerk. Onze vakkundige programmeurs zorgen voor langetermijnsucces.

 • ear

  Wij luisteren naar u

  We luisteren aandachtig en praten in begrijpelijke taal. We hebben een pragmatische aanpak en leggen elke stap duidelijk uit.

 • communicatie

  Wij adviseren

  Bedrijven in het opzetten, managen en analyseren van de eerste regel code t/m de laatste click voor het realiseren van een succesvolle customer journey.

 • evolution

  Wij stoppen niet

  Uw online communicatie kan altijd beter. Wij blijven u adviseren om in te spelen op veranderingen en telkens weer een optimaal resultaat te halen.

 • support

  Stevig fundament

  Maatwerk begint met het leren kennen van uw bedrijf en doelgroep. Onderzoek en analyse vormen het fundament voor uw online succes.

 • build

  Relevante oplossingen

  Trends zijn belangrijk om in de gaten te houden. Wij kijken altijd naar oplossingen die voor u relevant zijn. Nu én in de toekomst.

 • story

  Eerlijkheid, we houden ervan

  Wij streven naar open communicatie, het nakomen van onze afspraken, het hanteren van goede prijzen. Ook als het minder goed nieuws betreft.