Overzicht

De enige wolkenplafonds en virtuele ramen die een echte daglichtervaring realiseren en daarmee bijdragen aan een Healing Environment.

Klant:
DecoDaylight
Sector:
Gezondheid
Diensten/producten::
Daglichtsystemen
Website:
www.decodaylight.com

Wij hebben de volgende diensten geleverd

Wordpress
SEO
Hosting

Over het bedrijf

De natuur, in combinatie met hun visie op het gebied van duurzaamheid, is voor hun de inspiratiebron geweest bij de ontwikkeling van het Deco DayLight LED daglicht systeem. Met hun systeem haalt u naast duurzaam daglicht, ook een stukje natuur in uw gebouw.

Oplossing

De website van DecoDaylight was aan een flinke update toe, aan de buitenkant was dit niet eens zo zichtbaar maar onder de motorkap was verbetering noodzakelijk. Er was de behoefte aan een volledig nieuwe opbouw waarbij de bestaande lay-out intact bleef. Ook diende er een goede tweetaligheid te worden doorgevoerd omdat deze niet goed gerealiseerd was. Een verder punt is dat alle afbeeldingen moesten worden doorgenomen; vele hadden namelijk een veel te grote omvang.

Resultaat

De ombouw was feitelijk volledig, en de website is dan ook vele malen sneller en toegankelijker. Zodra het huidige contract is afgelopen zal ook de hosting door ons worden uitgevoerd wat de website alleen nog maar sneller en stabieler laat werken.