Overzicht

De goedkoopste in kwaliteitsverf!

Klant:
eResults
Sector:
Online marketing
Diensten/producten::
Online marketing
Website:
eresults.nl

Wij hebben de volgende diensten geleverd

Webshop

Over het bedrijf

Verfspullen.nl is in 2018 onderdeel van Van Dongen Schilderwerk geworden. Dit is een familiebedrijf met een gevestigde naam en heeft al honderden verfklussen opgeleverd. Zelf hebben wij ook al jarenlange ervaring in de schildersbranche. Of het nou gaat om binnen- of buitenschilderwerk – wij weten wat er nodig is voor bepaalde oppervlaktes, welke kleuren mooi uitkomen en wat de verschillende unieke eigenschappen van de verfsoorten zijn. Met ons advies en onze producten wordt elke verfklus een plezier om uit te voeren!

Oplossing

In opdracht van onze klant eResults hebben wij een Lightspeed webshop opgeleverd voor Verspullen.nl. Verfspullen.nl heeft als doel de grootste leverancier van verf en accessoires te worden en er was behoefte aan een webshop die deze groei aankan.

Resultaat

De Lightspeed webshop is gedegen maar ook binnen korte tijd opgeleverd en het bestelproces loopt gesmeerd. Met deze webshop zal Verfspullen.nl geen problemen ondervinden om hun wens, de grootste van Nederland worden, uit te laten komen. eResult neemt als Online Marketeer de leiding in het uitbouwen van de naamsbekendheid van Verspullen.nl en zo vullen wij elkaar mooi aan.