Overzicht

Salon JAXX is gevestigd aan de Stadhuisstraat 66 in het stadshart van Lelystad. Het is een moderne kapsalon voor dames, heren & kinderen. Een kapsalon waar knippen nog echt knippen is!

Bij Salon JAXX kunt u terecht voor het knippen, kleuren & Stylen van uw haar! Zij geven u persoonlijk advies en heel belangrijk; zij nemen de tijd voor u.

Salon JAXX is partner salon van Trinity & Tailor’s., een salon exclusief merk wat geheel dierproefvrij is.

Klant:
Salon Jaxx
Sector:
Haarverzorging
Diensten/producten:
haarverzorging voor hem & haar en voor oud & jong
Website:
salonjaxx.nl

Wij hebben de volgende diensten geleverd

WordPress website
Huisstijl
Reclame
Hosting
Drukwerk
Belettering

Uitdaging

Een nieuwe start voor kapster en eigenaresse Sabrina Everts! Met Salon Jaxx zet ze een goedlopende kapsalon door en heeft er haar eigen tintje aan gegeven.

Na de allround-kappersopleiding in Amsterdam te hebben gevolgd heeft zij heel veel ervaring opgedaan. Zo heeft zij onder andere meegedaan aan diverse wedstrijden. Ook heeft zij in een jongerenteam van Intercoiffure gezeten. In 2016 kwam haar droom uit en is zij voor zichzelf begonnen.

Een nieuwe start, een nieuwe naam en een compleet nieuwe look. Sabrina was heel duidelijk over de uitstraling die zij wilde bereiken en zij wilde dan ook een compleet nieuwe look van a-z!

Oplossing

Oranje ICT heeft samen met Sabrina de huisstijl ontwikkeld en dat heeft geresulteerd in een nieuw stoer logo, diverse soorten drukwerk, belettering en uiteraard een nieuwe website!

Resultaat

Er zijn veel positieve reacties en de kapsalon is als vanouds vol met klanten, wel binnen de COVID-19 regels natuurlijk! Met de nieuwe look en de nieuwe website kan Salon Jaxx weer jaren vooruit.