Overzicht

Zij proberen met hun bowls een nieuwe variatie te brengen, met een fusion van gezonde en kleurrijke ingrediënten.Van de zeewiersalade met vitamine B1 en calcium tot aan hun rode granaatappelpitten rijk aan antioxidanten!

Klant:
Pokébros
Sector:
Horeca
Diensten/producten::
Eten & drinken
Website:
www.pokebros.nl

Wij hebben de volgende diensten geleverd

WordPress website
Hosting
SEO

Over het bedrijf

Twee broers, geboren in een omgeving, waar eten een belangrijk onderdeel van de dag en je gezondheid was. Met dagelijkse verse producten, datgene wat beschikbaar was, eten zonder conserveringsprocessen, eten met liefde voor jezelf en de natuur. Dat is wat wij herinneren van onze jeugd!

Nu vele jaren later, als arts en jurist, hebben wij als visie om binnen Rotterdam eten (weer) een mooi en gezond moment van je dag te maken.

Oplossing

Een website die een verlengstuk was van de activiteiten, fris, modern en duidelijk dat was de wens. Daarnaast wilde Pokébros een goede hosting voor hun website. Na het uitzoeken van het perfecte thema, de basis van de website en functionaliteiten bouwen en het plaatsen van de content draait de website nu alweer een tijd naar volle tevredenheid op onze servers.

Resultaat

Met het lanceren van de website en het tomeloze enthousiasme van de broers is Pokébros inmiddels een graag bezocht restaurant en tezamen met de bezorgservice leveren zij wekelijks aan vele tevreden klanten.