Overzicht

Fotostudio Shootz is een toegankelijk fotostudio die zowel in de studio als op locatie fotoshoots uitvoert. De kerstshoots, valentijnshoots, de populaire cakesmash shoots en de Inside The Box shoots zijn een echte “must do”.

Klant:
Fotostudio Shootz
Sector:
Fotografie
Diensten/producten::
Fotografie
Website:
fotostudio-shootz.photography

Wij hebben de volgende diensten geleverd

WordPress website
Huisstijl
Hosting
Drukwerk

Uitdaging

Hoe onderscheid je jezelf binnen de wereld van de fotografie waarbinnen zoveel concurrentie is? Wij kregen de vraag zowel de website, en bijbehorende seo, als de FaceBookpagina op te zetten. Ook was er behoefte aan een goede hostingprovider en was er de behoefte om de fotostudio bij evenementen te promoten.

Oplossing

Allereerst hebben wij de hosting verzorgd en de website gebouwd. Daarnaast hebben wij de basis voor de FaceBookpagina opgezet. Ook hebben wij de huisstijl opgezet, het logo ontworpen en visitekaartjes en flyers geleverd. Ook de layout van de digitale facturen hebben wij opgezet.

Resultaat

Fotostudio Shootz is binnen een paar jaar al een gevestigde naam en heeft een ruime klantenportefeuille. De eigenaresse is zeer bedreven in klantencontact en met ondersteuning van zowel de website als de FaceBookpagina is een krachtige eenheid verkregen.