Overzicht

Genietenvanvakantie.nl verhuurd luxe chalets. Oranje ICT heeft de website gerealiseerd en de website seo vriendelijk gemaakt, in combinatie met een zeer actieve FaceBookpagina zorgde dit voor veel gasten.

Klant:
genietenvanvakantie.nl
Sector:
Verhuur
Diensten/producten::
Chalet verhuur
Website:
genietenvanvakantie.nl

Wij hebben de volgende diensten geleverd

WordPress website
Hosting
Huisstijl
SEO

Over het bedrijf

Genietenvanvakantie.nl is begin 2017 begonnen met de verhuur van luxe chalets. Het doel is om mensen een fijn verblijf te geven in een omgeving waar je even helemaal tot rust kunt komen. Een van de uitdagingen was uiteraard om gasten aan het bedrijf te binden in de wirwar van de recreatieve verhuur. Het aantal particuliere en zakelijke verhuurders is enorm en je zult dus echt iets moeten bieden. De eigenaars waren overtuigd van hun aanpak en wilde in het verlengde hiervan dan ook een oplossing die dicht bij hun stond.

Oplossing

In de gesprekken kwamen duidelijk de wensen naar voren en deze wensen zijn omgezet in een passende website en een FaceBookpagina. Wij hebben uiteraard seo toegepast en de website en FaceBook pagina hiermee goed vindbaar gemaakt. Tevens hebben wij de huisstijl ontwikkeld en vastgelegd in een document. Om de werking van de website te optimaliseren heeft genietenvanvakantie.nl ervoor gekozen om de website bij ons te hosten.

Resultaat

Het resultaat is dat de verhuur van chalets een bezettingsgraad van 72% heeft en dit is gemeten over alle chalets over het gehele jaar (365 dagen huurbaar). De vakanties zijn altijd volgeboekt en ook tijdens evenementen (Lowlands, Pinkpop, etc.) zijn de chalets verhuurd. De realisatie hiervan binnen een zo’n korte periode geeft aan dat de goede weg is ingeslagen.